Fotbaliştii Coronei vor juca din nou, vineri, de această dată de la ora 15.00, pe teren propriu cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorhghe 2, formaţia satelit a echipei de liga I.

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan ştie că va avea în faţă o echipă care va dori să îşi demonstreze valoarea, chiar dacă este formată din jucători tineri. „Aşa cum am spus şi înainte de meciul cu Astra 2, jucăm din nou cu o echipă satelit, iar echipele acestea sunt formate din jucători tineri, de perspectivă, jucători care sunt sub îndrumarea şi observaţia conducerii cluburilor respective, deci se presupune că au ceva de spus. Cu siguranţă ei vor veni foarte motivaţi,  vor veni să joace şi să demonstreze că au valoare. Din acest motiv va fi dificil, pentru că pot surprinde, dar cu toate acestea pot spune că şi noi am rămas motivaţi şi concentraţi iar asta se vede şi în antrenamente. Cele trei victorii din acest start de campionat ne dau moral, încredere, şi demonstrează că ceea ce facem, facem bine la antrenamente si jocuri. Suntem hotărâţi şi decişi să câştigăm jocul de vineri”.

Şi atacantul  Bogdan Roşu este foarte încrezător în şansele Coronei de a lua cele trei puncte. „Atmosfera în lot este foarte bună, ne pregătim bine dar suntem cu gândul la meciul de vineri şi avem incredere că vom ieşi învingători de pe teren”.

Pentru acest joc, Corona se va putea baza pe Dumbravă , Rusu şi Damian, Boţia fiind singurul indisponibil.