Păstrând distanţa regulamentară impusă de MTS şi MS, antrenorii Coronei Braşov de la secţiile de polo,nataţie şi schi s-au reunit în această dimineaţă la o întâlnire metodică interactivă, în care s-a discutat în principal despre factorii care influenţează eficienţa antrenamentului sportiv. Întâlnirea a fost moderată de coordonatorul sportiv al clubului, Petrică Stancu, precum şi de antrenorul de la patinaj viteză Bogdan Stănescu, pe partea de pregătire fizică şi Sonia Zidaru, psihologul clubului, care vine la rândul ei, atât în întâmpinarea antrenorlor cât şi sportivilor Coronei.

A fost o întâlnire constructivă, frumoasă, relaxată iar faptul că la finalul ei s-a mai stat minute bune pentru discuţii despre pregătire spune totul despre cum a fost primită de antrenorii noştri.

Mâine, antrenorii de la fotbal şi scrimă, se vor reuni pentru aceeaşi discuţie şi prezentare, urmând ca în ultima grupă să se întîlnească handbalul, hocheiul şi nu în ultimul rând patinajul, care are de altfel, reprezentant la fiecare lecţie metodică, Bogdan fiind alături de Sonia invitaţi la fiecare întâlnire.