Cu pași mici ne îndreptăm spre sezonul competițional 2020-2021. În urma discuțiilor purtate cu fiecare jucător în parte putem să vă anunțăm deocamdată, că au semnat contracte și pentru sezonul 2020-2021 următorii jucători:

Portari:
Patrik Polc;
Zoltan Toke;
Fundași:
Ede Mihaly;
Tamas Gajdo;
Andrei Haraga;
Atacanți:
Roberto Gliga;
Radim Valchar;
Daniel Trancă;
Peter Balazs;
Zsombor Molnar;
Zoltan Molnar;
Albert Zagidullin (care până la începutul sezonului va fi legitimat ca autohton);
Balazs Gajdo;
Rareș Vasile;

Levente Zsok (36 de ani), după zece sezoane consecutive în tricoul echipei noastre a decis să se retragă din activitatea de hocheist profesionist. Însă va rămâne în continuare alături de „lupi” urmând să facă parte din stafful tehnic al echipei. Levente Zsok și-a adus o contribuție deosebită la câștigarea tuturor trofeelor Coronei Brașov, devenind de trei ori campion al României și câștigând două cupe ale României. În sezonul 2013-2014, când a jucat alături de echipa noastră finala Ligii MOL, a fost ales MVP-ul competiției. De asemenea, vor face parte din stafful echipei și pentru sezonul următor: Arpad Mihaly (team manager), Attila Lajos (manager de echipament), Adrian Vescan (fizioterapeut) si Popa Fabian (maseur).

Fundașul Huba Bors așteaptă decizia ANAD din data de 10 iunie urmând ca în cazul unei posibile suspendări, dupa expirarea acesteia, să se alăture lotului echipei noastre, Huba fiind un jucător important atât pentru echipa noastră cât și pentru Naționala României.

Staff-ul juniorilor va fi format în continuare din antrenorii Kovacs Laszlo, Levente Elekes, Fulop Rajmond.

 

sursa: http://www.wolves.ro/