Marius Fetti: Am acceptat această funcţie cu încrederea şi ambiţia de a readuce handbalul braşovean acolo unde îi este locul

Secţia de handbal a clubului Corona Braşov va fi condusă de Marius Fetti, fostul preşedinte al clubului ACS Transilvania Braşov. Numirea a fost anunţată joi, în şedinţa de Consiliu Local de primarul George Scripcaru, tot atunci, edilul Braşşovului spunând că de la 1 martie, Petrică Stancu se va ocupa de întreaga activitate sportivă a clubului.

Marius Fetti a declarat că a acceptat  propunerea care i s-a făcut cu încrederea şi ambiţia că va readuce handbalul braşovean din nou în elită. „Propunerea de a conduce  handbalul de la Corona este pentru mine o provocare. Am acceptat această misiune cu încrederea şi ambiţia de a readuce handbalul braşovean acolo unde îi este locul. Sunt conştient  că mă aşteaptă o muncă grea, dar mă bazez pe  experienţa  pe care o am şi mai ales pe dorinţa de a reuşi.”

Noul coordonator al secţiei de handbal este conştient că preia această funcţie într-un moment delicat, dar că proiectul pe termen lung pe care îl are îi dă încredere. „Preiau această secție într-un moment dificil, motiv pentru care voi incerca să restructurez treptat, pe principii sănătoase şi eficiente, handbalul de la Corona. Am un proiect amplu, de lungă durată, însa priorităţile majore  sunt dezvoltarea centrului de juniori şi revenirea echipei de senioare în Liga Naţională. Braşovul a fost dintotdeauna un pol important al handbalului românesc şi asa trebuie să fie în continuare”.