În ultimul meci al „Master roundului” Ligii Erste echipa noastră a obținut o nouă victorie spectaculoasă, învingând echipa Dunaújvárosi Acélbikák cu scorul de 6-3.

Cu această victorie echipa noastră urcă pe poziția a doua a clasamentului.

„Lupii” au deschis scorul în minutul 5’00” al meciului, prin Levente Zsok, care a speculat excelent o fază de „pressing” al lui Jared Brown care a obligat jucătorii adverși să greșească.

În minutul 13’45”, chiar dacă echipa noastră evolua în inferioritate numerică, căpitanul Roberto Gliga a reușit să marcheze din pasa lui Zsombor Molnar.

În minutul 16’28”, același Levente Zsok a reușit să marcheze pentru 3-0, fiind asistat de către Ede Mihaly și Albert Zagidullin.

În ultimul minut al primei reprize, oaspeții au redus din diferență.

Scor după prima repriză: 3-1.

Chiar dacă în minutul 24’41” oaspeții au reușit să se apropie la un gol diferență, „lupii” au replicat rapid și în minutul 25’46” Zach Franko a marcat pentru 4-2 (fiind asistat de către Cody Carlson și Cody Fowlie).

Scor după două reprize: 4-2.

În minutul 46’16” oaspeții au reușit din nou să se apropie la un singur gol diferență, însă finalul meciului le-a aparținut „lupilor”.

În minutul 49’02”, Peter Balazs a reușit să finalizeze o superioritate numerică printr-un gol spectaculos, fiind asistat de Daniel Trancă și Albert Zagidullin.

În minutul 58’34”, golgheterul echipei noastre: Cody Fowlie a marcat în poarta goală golul de 6-3 (fiind asistat de către Zach Franko și Levente Zsok).

Astfel, chiar dacă echipa noastră a început „Master Rondul” ligii cu 2 puncte, termină această fază a competiției cu o „zestre” de 15 puncte și – chiar dacă a întâlnit cele mai bune 4 echipe ale ligii – cu golaveraj pozitiv: +4 (27-23).

Acum ne rămâne să așteptăm ultimele meciuri ale acestei faze a competiției și urmează alegerea adversarului din sferturile de finală.