Echipa de handbal Corona Braşov va juca miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu cu AHCM Slobozia, într-o etapă care era programată pentru a se disputa la Slobozia. Având în vedere programul încărcat al Coronei care a avut două deplasări destul de lungi, în doar câteva zile, la Baia Mare şi apoi la Bistriţa, iar între ele a avut de jucat cu CSM Bucureşti, Federaţia Română de Handbal a acceptat cererea echipei braşovene de a juca meciul din turul de campionat la Braşov, şi returul la Slobozia.

Antrenorul principal al Coronei, Ion Crăciun a declarat că deşi vor avea în faţă o echipă aflată în partea de jos a clasamentului, jucătoarele trebuie să ia meciul în serios.”Trebuie să fim atenţi şi să rămânem conectaţi pentru că mai avem două meciuri în care trebuie să ieşim cu capul sus şi să arătăm un handbal frumos. Ne bucurăm că am putut juca acasă această partidă, pentru că s-a acumulat oboseala şi o deplasare în plus ar fi accentuat-o şi mai tare. Sper să putem rula întreg lotul şi să facem un joc frumos iar apoi să intrăm în linie dreaptă cu pregătirea meciului cu Gloria Bistriţa, care este foarte important pentru noi. Din acest motiv, trebuie să avem grijă să nu apară nici accidentări” a spus Ion Crăciun.

În altă ordine de idei, Corona va pune joi, la vânzare online, biletele pentru manşa retur cu Gloria Bistriţa, care se va disputa duminică, de la ora 17.00 la Braşov.  Preţul biletelor va fi de 15 lei, intrare generală.