Secția de Patinaj viteză va participa în perioada 30.10-12.11.2019 la un stagiu de pregătire în Germania, la Inzell în vederea participării la Cupele Mondiale de Juniori din Noiembrie 2019, ce vor avea loc la Bjugn (Norvegia) și Enschede (Olanda). Aceste competiții sunt un criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de Tineret 2020 din localitatea Laussane, Elveția.

Trebuie să amintim că sportiva noastră Hogaș Mihaela a efectuat un set de teste medicale la cel mai înalt nivel, în Centrul Medical de la Izvorani, teste necesare depistării deficiențelor ce trebuiesc lucrate în vederea antrenamentelor și pregătirii pentru calificarea la Jocurile Olimpice din 2022, Beijing (China).

Sportivii Hogaș Mihaela, Ionel Ramona, Manolache Roxana și Nedelea Cosmin urmează să participe la Cupele Mondiale de Juniori și Neoseniori din Norvegia și Olanda, turnee unde sportiva Ionel Ramona va încerca să se califice la Jocurile Olimpice de Tineret din 2020. ”Avem mari speranțe că se va califica la Jocurile Olimpice de la Laussane, dovadă fiind concursurile test unde a participat în primul stagiu de pregătire (Germania-Inzell), stagiu unde Ramona și-a depășit propriile recorduri personale, fiind la ora actuală cea mai rapidă junioară din țară ”, a declar antrenorul acesteia Bogdan Stănescu.

În următoarea perioadă după stagiul de pregătire de la Inzell, sportivii noștri vor participa la Cupa Mondială la Juniori (Bjugn-Norvegia) în perioada 12-18.11.2019, Cupa Mondială la Juniori (Enschede-Olanda) în perioada 18-25.11.2019.