Vești de la Viena, acolo unde marţi a avut loc tragerea la sorți pentru ultimul tur preliminar al Cupei EHF. Corona Brașov va juca pentru un loc in Grupele EHF cu echipa CS Gloria Bistrița, dubla manșă urmând a avea loc pe 9/10 noiembrie la Bistrița, respectiv 16/17 noiembrie 2019 la Brașov.

Antrenorul Ion Crăciun este de părere că tragerea este bună pentru echipă, dar nu şi pentru handbalul românesc, pentru că o echipă românească va ieşi. „Pentru noi şi Gloria Bistriţa este bine, şi cred că şi ei gândesc aşa, pentru că ne cunoaştem foarte bine unii pe alţii, iar asta face ca rezultatul să fie deschis, dar nu cred că este bine pentru handbalul românesc pentru că una dintre echipe va părăsi competiţia. Noi vom face totul pentru a merge mai departe, ne dorim foarte tare să ajungem în grupele acestei competiţii, pentru că dincolo de experienţa pe care o câştigi jucând la acest nivel este şi o bună promovare a handbalului românesc şi un semnal clar că faci performanţă”.

Tehnicianul Coronei a spus că este puţin îngrijorat de programul Coronei în perioada următoare dar are încredere că împreună cu stafful tehnic va face totul pentru ca echipa să se refacă foarte bine după fiecare joc. „Trebuie să recunosc faptul că mă îngrijorează puţin programul pe care îl avem. Acum este sezonul întrerupt, dar apoi jucăm la Baia Mare, acasă cu CSM Bucureşti, apoi manşa tur cu Bistriţa, meci cu Slobozia şi manşa retur din turul trei al EHF, care va fi şi cea decisivă. Sper din tot sufletul să nu apară accidentări şi să reuşim să menţinem echipa cât mai proaspătă în joc. Pe de-o parte asta mă îngrijorează, dar pe de altă parte acum intervine la toţi şi adrenalina aceea pe care o dă importanţa unor jocuri, iar asta poate face bine”.

credit foto: Dan Potor