Handbalistele Coronei au plecat joi spre Zalău, acolo unde vineri, de la ora 18.00, vor juca în etapa a cincea în compania echipei locale HC Zalău. Chiar dacă vor avea în faţă o echipă care luptă foarte tare mai ales pe teren propriu, handbalistele Coronei sunt încrezătoare în şansele pe care le au.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că a pregătit partida din punct de vedere tehnico tactic şi că echipa lui va intra în teren cu determinare şi încredere. „Ne așteaptă un meci dificil la Zalău, cu o echipă care joacă foarte bine pe teren propriu, cu multă determinare, în special pe faza de apărare. Venim după patru victorii consecutive, însă nu trebuie să ne subestimăm adversarul. Ne-am pregătit toată săptămâna pentru acest meci și sunt încrezător că jucătoarele noastre vor pune în practică pe teren tot ceea ce am discutat. E nevoie de atenție atât în apărare, cât și la finalizarea în ofensivă.”

În altă ordine de idei, Corona va avea la lotul de senioare trei jucătoare, Eliza Buceschi, Cristina Laslo şi Daria Bucur, care vor juca la Braşov împotriva Ucrainei, într-un meci din grupa de calificare pentru Euro 2020. Cele trei vor juca împotriva unei coechipiere de la Corona, în echipa Ucrainei fiind convocată şi portarul Coronei, Vyktoriia Tymoshenkova. De asemenea, Ivona Pavicevic, Natasha Nolevska şi Elaine Gomes au fost şi ele convocate la naţionalele ţărilor lor.

Corona are reprezentare nu doar la naţionala de senioare, la echipa de tineret care va efectua un stagiu de pregătire la Braşov fiind convocate Alicia Gogîrlă şi Andreea Bujor.