Handbalistele Coronei au rămas neînvinse în actuala ediţie de campionat şi după meciul cu CSM Slatina, jucat sâmbătă seara, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Echipa antrenată de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton a câştigat cu scorul 31-22 (17-11) partida jucată în compania oltencelor, care au venit la Braşov decise să rupă şirul victoriilor Coronei. Chiar dacă din echipa braşoveană au lipsit Sorina Tîrcă şi Andreea Chiricuţă precum şi cele trei jucătoare străine care nu au încă drept de joc din cauza actelor, handbalistele din teren au suplinit excelent absenţele. Cu Daria Bucur ca principală marcatoare cu aruncări de la 9 metri, dar şi Viktoriia Tymoshenkova care a „închis” poarta, însă şi cu un joc combinativ foarte bun, condus de Cristina Laslo, adversarelor le-a fost imposibil să se apropie periculos de braşovence. În aceste condiţii, Corona şi-a trecut a patra victorie din campionat iar etapa viitoare va juca în sdeplasare, la Zalău.  Pentru Corona au marcat: Bucur 9, Ciuciulete 8, Laslo 5, Neagu 4, Bazaliu 2, Patuleanu 2, Buceschi 1.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a mulţumit echipei pentru felul în care s-a mobilizat în acest meci. „A fost un joc bun, un joc pentru care fetele merită felicitări pentru că au luptat foarte bine, şi nu le-a fost uşor că avem jucătoare lipsă, însă chiar şi aşa s-au mobilizat exemplar şi au reuşit să îşi treacă în cont încă o victorie importantă. Sperăm să recuperăm repede jucătoarele cu probleme medicale şi să reintre curând şi străinele pentru că avem mare nevoie de jucătoare de schimb.  Urmează un joc greu, joc de deplasare, dar mergem să ne batem pentru puncte”.

Daria Bucur, principala marcatoare a Coronei în meciul cu CSM Slatina, a declarat că o bucură prestaţia ei dar că nu ar fi reuşit să facă un joc bun fără ajutorul colegelor. „Mă bucur foarte tare pentru această victorie şi pentru faptul că suntem neînvinse în acest sezon. E adevărat, astăzi mi-a ieşit un joc foarte bun dar nu aş fi reuşit asta fără colegele de echipă. Slatina este o echipă în compania căreia întotdeauna mi-a plăcut să joc şi chiar m-am simţit bine în teren”.

De cealaltă parte, antrenoarea celor de la Slatina, Victorina Bora a spus că nu putea emite mari pretenţii în condiţiile în care echipa ei a ratat inclusiv cinci aruncări de la 7 metri. „Am întâlnit o echipă foarte bună şi din păcate atunci când mai şi pierzi cinci lovituri de la şapte metri, chiar nu mai este nimic de spus. Aceasta este valoarea noastră la momentul ăsta, eu am la dispoziţie multe dintre jucătoare necunoscute, multe foarte tinere. Sunt supărată, în primul rând de atitudinea pe care au avut-o, mai ales jucătoarele mele cu experienţă. Avem două-trei astfel de jucătoare care nu s-au ridicat la aşteptări. În rest, felicit echipa din Braşov şi le doresc succes pe mai departe”.