Handbalistele Coronei sunt decise să continue seria jocurilor bune încheiate cu victorie, chiar dacă miercuri, de la ora 17.00, în deplasare,  vor avea în faţă pe Gloria Bistriţa, o echipă incomodă care în mod sigur va face totul pentru a-şi apăra punctele pe teren propriu.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că este conştient că nu va fi un joc uşor dar că se bazează pe dorinţa fetelor de a menţine acelaşi joc bun şi aceeaşi atitudine. „Am început bine sezonul, este adevărat, dar acum încep să vină meciuri mai dificile. Trebuie să fim conştienţi că vor fi jocuri în care fiecare greşeală pe care o facem ne poate costa scump, astfel că e nevoie de o mobilizare foarte bună pentru a fi siguri că putem aduna puncte în clasament. Avem atnmosferă bună în echipă, fetele sunt dornice să facă un joc bun, astfel că mergem să ne batem pentru puncte”.

Ion Crăciun a mai adăugat că speră că fetele se vor recupera bine, pentru că au de parcurs o săptămână plină. „Avem drum cu autocarul, apoi meci greu în deplasare cu Gloria, ne întoarcem acasă, şi trebuie să pregătim meciul de sâmbătă, de pe teren propriu cu CSM Slatina. E totul comprimat dar cu o recuperare bună, am încredere că vom face faţă”, a concluzionat tehnicianul Coronei.

După deplasarea de la Bistriţa, handbalistele Coronei revin la Braşov iar de joi încep pregătirea partidei cu CSM Slatina, care se va disputa sâmbătă, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.