Fanii Braşovului au zilele acestea ocazia de a-şi vedea, din nou, jucătoarele pe teren. Corona va juca miercuri, de la ora 11.00, un amical cu Minaur Baia Mare, iar în week-end va organiza, pe teren propriu, turneul amical „Cupa Corona”, care se va juca vineri şi sâmbătă, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. La competiţie vor participa patru echipe: CSM Gloria Buzău, Rapid Bucureşti şi AHCM Slobozia. De la aceste meciuri vor lipsi două dintre jucătoarele Coronei care încă nu au rezolvat problemele cu viza, şi anume Ivona Pavicevic şi Elaine Gomes.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că în această perioadă orice meci amical este extrem de important pentru că îi dă şansa de a vedea cum se comportă echipa şi în timpul unui joc. „Orice joc amical mă bucură, pentru că pot vedea echipa cum se exprimă în teren şi în compania unui adversar pe care nu îl cunoaşte atât de bine. Este important să reuşim să stabilim relaţii de joc atât de faza de atac dar şi pe apărare, iar în astfel de partide ne dăm seama uşor ce mai este de rezolvat. Ne apropiem de startul sezonului şi trebuie să ne punem la punct cât mai repede cu toate. Sper ca Ivona şi Elaine să se alăture cât mai repede lotului pentru a ne antrena în efectiv complet”, a spus tehnicianul Coronei.

Programul turneului de la Braşov este următorul: Vineri, ora 16.00, SCM Gloria Buzău – Rapid Bucureşti; ora 18.00, Corona – AHCM Slobozia. Sâmbătă, competiţia se va desfăşura după următorul program: ora 9.30, SCM Gloria Buzău – AHCM Slobozia; ora 11.30, Corona – Rapid; ora 16.00, Rapid – AHCM Slobozia; ora 18.00, Corona – SCM Gloria Buzău.