Echipa de handbal Corona Braşov va începe la finalul acestei săptămâni seria meciurilor amicale. Formaţia braşoveană va juca două partide, la Braşov în compania formaţiei CSM Unirea Slobozia. Vineri, primul meci se va disputa la ora 17.30, urmând ca cea de-a doua partidă să se dispute sâmbătă de la ora 11.00.

Antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că este mulţumit de felul în care s-a prezentat echipa în prima parte a pregătiri şi are încredere că o să vadă aceeaşi implicare şi în jocurile de verificare. „Am intrat în perioada în care începem să pregătim jocul şi din punct de vedere tehnico tactic şi îmi place dorinţa pe care o văd la fete de a juca handbal. Trebuie însă să ne pregătim cât mai bine pentru sezonul acesta şi din acest motiv vom juca mai multe jocuri de verificare. Sper să fie două meciuri bune cu Slobozia, şi să putem vedea real într-un joc şi pe jucătoarele noi din echipă”, a spus Ion Crăciun.

Deşi avea în program participarea la turneul de la Craiova, Corona nu va mai face deplasarea, staff-ul tehnic urmând a reface programul din acea perioadă.  Astfel, pentru luna august, handbalistele Coronei vor avea următorul program de meciuri amicale: în perioada 2-3 august, Corona Braşov va participa la un turneu amical la Râmniciu Vâlcea, alături de echipa gazdă, SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova şi HC Zalău. Competiţia se va desfăşura după următorul program: vineri, 2 august: 10.00, SCM Craiova – Corona Braşov; ora 12.00, SCM Râmnicu Vâlcea – HC Zalău; 17.30: HC Zalău – Corona Braşov; 19.30: SCM Râmnicu Vâlcea – SCM Craiova; sâmbătă, 3 august, 10.00: FC Zalău – SCM Craiova; 12.00: SCM Craiova – Corona Râmnicu Vâlcea . Tot în luna august, în perioada 16-17 august, Corona va organiza un turneu amical pe teren propriu la care vor participa Rapid, Gloria Buzău şi CSM Unirea Slobozia. Pe finalul lunii august, Corona se va deplasa la Podravka tot pentru un turneu de verificare.