Echipa de handbal Corona Braşov a semnat contract cu extrema dreapta Natasha Nolevska, în vârstă de 23 de ani. Handbalista se va alătura echipei, miercuri seara, în cantonamentul de la Lăzarea. „Consider că am reuşit să obţinem semnătura unei jucătoare tinere, de perspectivă, care a avut contact în carieră cu handbalul european la nivel înalt. Sperăm să se integreze bine la noi şi să dea randamentul de care echipa are nevoie”, a spus Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona.

Jucătoarea s-a născut în oraşul macedonean Bitola şi s-a format ca handbalistă la centrul de juniori al echipei Vardar, pentru ca ulterior să se transfere în Danemarca. În sezonul 2017 – 2018, Natasha a ajuns până în semifinalele Cupei EHF cu echipa din Viborg, iar sezonul trecut a jucat tot în campionatul danez, la Ringkobing Handbold. Totodata, Natasha Nolevska este componentă a echipei naţionale feminine de handbal a Macedoniei.

În altă ordine de idei, Corona Braşov se va întoarce din cantonamentul de la Lăzarea pe 16 iulie, urmând ca pe 19 iulie să înceapă seria meciurilor amicale cu un joc de verificare, la Braşov, în compania echipei SCM Râmnicu Vâlcea. Pe 26 iulie, Corona va juca un alt amical cu CSM Slobozia, tot pe teren propriu. În perioada 2-3 august, echipa braşoveană va participa la un turneu la Râmnicu Vâlcea, alături de SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Craiova, Corona Brașov, HC Zalău. De asemenea, în 9-10 august, Corona va juca la „Cupa Craiovei”, unde mai participă SCM Craiova, Gloria Bistrița, Corona Brașov, CSM Slatina. În perioada 16-17 august, Corona va organiza un turneu amical la Braşov, la care vor participa Corona Brașov, SCM Gloria Buzău, Rapid București, HCM Unirea Slobozia. Pe finalul lunii august, este posibil ca echipa braşoveană să participe la un turneu în Croaţia.