Ne apropiem de sfârşitul primei săptămâni de la reunire…şi ne-am gândit că v-ar plăcea să ştiţi ce au făcut fetele noastre şi ale voastre deopotrivă…în primele zile.

Aşa cum ştiţi deja, luni a fost reunirea şi primul contact cu fetele nou venite, Cristina Laslo şi Ivona Pavicevic, precum şi cu pivotul Jovana Stojanovic, aflată în probe la noi la echipă. Acomodarea s-a făcut rapid, fetele noi au fost primite cu braţele deschise şi par a se fi adaptat repede. Cristina şi Ivona sunt mai mereu cu zâmbetul pe buze iar Jovana este preocupată să convingă staff-ul că poate juca la Corona. Alături de echipa mare, se mai antrenează în acest moment şi mult mai tinerele Claudia Lăcătuş, Oana Căprar şi Bianca Lupaşcu.

Primul antrenament a însemnat şi prima şedinţă de pregătire condusă de fostul mare handbalist Marius Novanc, cel care aduce la Corona un stil de pregătire fizică ce pare că e pe placul fetelor iar ceea ce este cu adevărat greu în această perioadă…devine mai uşor de suportat.

Marţi şi miercuri, după vizita medicală, handbalistele au fost testate de cunoscutul Frank Kuhn, unul dintre cei mai apreciaţi preparatori fizici din Europa. Pe lângă testele făcute în cabinet, Frank a şi condus un antrenament în sala de forţă şi un altul pe stadion. Concluzia lui Frank? E bine dar avem potenţial de şi mai bine. Iar pentru asta fetele vor munci toată vara.

De asemenea, echipa a intrat deja şi în sală pentru antrenamente cu mingea sub comanda lui Ion Crăciun, aşadar…gata, s-a intrat serios „în pâine” şi pregătim intens întâlnirea cu voi.

Pe final de săptămână, echipa a avut o acţiune de team building organizată de staff-ul echipei, care a inclus şi o mulţime de „provocări” pentru fete, în centrul Braşovului. Distracţia a fost maaaaxiiiimă, însă din păcate, nu avem acordul de a posta pozele celor care le-au ajutat pe fete să îşi ducă la capăt provocările, aşadar vă arătăm doar o parte. La final….toată lumea s-a reunit în foişorul din zona în care locuieşte „dom’ profesor”, la o pizza. Nu ne-am întins însă până târziu pentru că, fetele şi antrenorii aveau de făcut bagajele pentru cantonameeeent. De astazi, începe greul adevărat, la Lăzarea.

Astăzi dimineaţă, lotulului i s-a alăturat şi Eliza Buceschi, jucătoare care a avut o intervenţie chirurgicală la genunchi şi care a stat în toată această perioadă la Târgu Mureş unde a făcut recuperarea sub atenta supraveghere a doctorului Răzvan Melinte. Bine ai revenit, Eliza! Să fie fără dureri de acum înainte.

Ştim, chiar ştim că aşteptaţi şi aaaalte nouătăţi, aşadar…sperăm ca în curând să venim cu veşti buneeeee! Acele veşti pe care ştim că vreţi să le auziţi de la noi. Ţineţi-ne pumnii să le avem curând! Şi vă rugăm, aveţi încredere în ECHIPĂ. E a voastră, oameni buni! Şi….abia aşteaptă întâlnirea cu VOI!

Ne revedem curând…