Cu cea mai tânără formaţie de la turneul final de la Turda, handbalistele  junioare I de la Corona Transilvania au câştigat medalia de bronz a campionatului naţional, iar la 16 ani, Alicia Gogîrlă s-a întors la Braşov cu două premii speciale, fiind desemnată cea mai bună jucătoare a turneului, respectiv cel mai bun inter drept de la turneul final.

Antrenoarea echipei de junioare I Corona Transilvania, Simona Gogîrlă a declarat că este mândră de jucătoarele ei, mai ales că spre deosebire de multe echipe de la turneul final, Corona Transilvania nu a avut în lot jucătoare care să joace la divizia A. „Nu pot să nu fiu mândră de ele, de felul în care au luptat meci de meci încă din grupe, şi cum au reuşit să se ţină de multe ori aproape de jucătoare mai mari ca vârstă. E drept că ele şi-au dorit mai mult, şi normal că toţi am fi vrut asta, însă mă bucur că împreună cu stafful tehnic le-am făcut să înţeleagă că au motive reale să se bucure pentru ce au reuşit şi că noi toţi suntem mândri de ele. În doar patru luni, a trebuit să închegăm o echipă care să funcţioneze bine, iar acest lucru nu este uşor la acest nivel, pentru că sunt foarte tinere. Cu toate acestea, am încredere să spun că avem junioare minunate la centrul de copii şi juniori, care cu siguranţă vor creşte frumos ca handbaliste ale Braşovului”, a spus Simona Gogîrlă.

Preşedintele clubului Corona Braşov, Liviu Dragomir, a spus că este o performanţă să iei medalia de bronz la junioare I, cu cea mai tânără echipă din competiţie. „Nu am vrut să fixăm obiectiv medalie, tocmai pentru că ştiam că mergem cu o echipă foarte tânără, pe care nu trebuie să punem presiune ci să o lăsăm să crească firesc. Faptul că aceste fete, împreună cu întreg stafful s-au întors de la Turda medaliaţi, nu face altceva decât să demonstreze să antrenorii de centrul de copii şi juniori al clubului, ştiu foarte bine cum să crească jucătoarele de mici şi cum să le dea încrederea că pot  mai mult decât cred ele. Le felicit şi le doresc multă sănătate, pentru că talent au cu siguranţă. Sunt mici, au tot timpul să crească şi să devină ceea ce îşi doresc şi ele, dar şi noi, şi anume jucătoare pentru Braşov, crescute aici, în Braşov”.

Rezultate obţinute de Corona Transilvania în grupe: Corona Transilvania – LPS Brăila 30-29; Corona Transilvania – Marta Baia Mare 31-30; Corona Transilvania – CSM Târgu Mureş 30-33. În semifinale, echipa a pierdut cu 32-29 meciul cu CSM Bucureşti cu 32-29 şi a jucat finala mică, în compania echipei CSŞ2 Bucureşti, pe care a câştigat-o cu scorul de 34-27.