Jucătoarea Marilena Neagu a semnat joi, prelungirea contractului cu echipa de handbal Corona Braşov, pe o perioadă de doi ani. Handbalista a declarat că declarat că Braşovul este a doua ei casă şi şi-a dorit să rămână în continuare în „galben-albastru”. „Mă bucur că voi avea ocazia să lupt în continuare pentru Braşov şi pentru Corona. Sunt aici de atâţia ani, mă simt bine şi sper să reuşesc alături de Corona, rezultatele pe care ni le dorim”, a spus Marilena, care se află de 8 ani la echipa braşoveană.

Preşedintele Coronei, Liviu Dragomir s-a arătat mulţumit că Marilena Neagu a rămas la echipă, ea fiind una dintre jucătoarele cu cea mai mare vechime la Braşov. „Întotdeauna am dorit continuitate cu jucătoarele care au pus suflet la Braşov şi care desigur, şi-au şi dorit să rămână la Corona. Mari Neagu este o astfel de jucătoare care a rămas loială clubului nostru şi suntem bucuroşi că o vom avea în continuare în echipă”.

Oficialul Coronei a mai punctat faptul că încă de la finalul anului trecut s-a început construcţia pentru echipa cu care Corona va începe sezonul viitor. „Nu este un secret pentru nimeni că echipele care vor performanţă încep construcţia cu mult timp înainte ca sezonul următor să înceapă. Desigur, nu este o muncă uşoară, să găseşti jucătoarele potrivite, însă vom face totul pentru ca de la vară să avem o echipă de al cărei joc să fim mândri”, a mai spus Liviu Dragomir.