Handbalistele Coronei au câştigat toate cele trei puncte în partida cu CSM Slatina, disputată duminică seara, la Braşov. În faţa unui public numerosi, handbalistele antrenate de Ion Crăciun şi Gică Anton au arătat poftă de joc apreciată de spectatorii prezenţi. Deşi extrem de motivată, echipa Slatinei nu a reuşit să se apropie prea mult pe tabela de marcaj, acolo unde Corona a condus pe toată durata partidei. Pentru Corona au marcat: Vetkova 6, Tîrcă 6, Buceschi 4, Chiricuţă 3, Ciolan 3, Dmitrovic 2, Tiron 2, Neagu 1, Berbece 1, Lopătaru 1.

La finalul partidei, antrenorul Ion Craciun a declarat că este mulţumit de victorie, dar nu şi de relaxarea din anumite momente ale partidei. „Ne bucurăm pentru victorie, cum e şi normal. Am avut în faţă o echipă a  Slatinei foarte arţăgoasă, cu jucătoare tinere care nu au experienţa necesară pentru a câştiga un astfel de joc. Ca să câştigi în deplasare la o echipă ca Braşovul, iti trebuie mai mult decât ambiţie. Noi am arătat ceva handbal, dar din păcate, relaxarea în anumite momente ale jocului, ne poate costa scump dacă avem în faţă o echipă puternică. M-aş bucura ca schimbările pe care le fac în timpul meciului, să nu afecteze jocul. Avem în lot jucătoare care pot mai mult, dar le trebuie mai multă încredere şi mai multă ambiţie. În ultimul timp, pentru că am avut multe accidentate, de jucat au jucat, dar mai trebuie să lucreze mai mult pentru că avem nevoie de toate jucătoarele de pe bancă, în teren”.

Tehnicianul Coronei a mai adăugat că ţinta Coronei rămâne podiumul. „Tinta noastră este acolo sus, şi sperăm să ne ocolească odată accidentările pentru că avem nevoie de toată echipa aptă ca să mai adunăm şi puncte. Rezultatele din ligă ne favorizează, aşadar ne putem bate cu şanse la locul trei, cu condiţia să nu mai apară accidentări şi să ne pregătim foarte bine pentru fiecare joc”.

Ion Crăciun a spus că nu a insistat foarte mult pe unele dintre jucătoare, pentru a le menaja în vederea partidei din Cupa României, în care Corona va primi vizita formaţiei CSM Bucureşti. „Ne aşteaptă un joc foarte dificil şi de asta am vrut să mai menajez unele dintre jucătoare. Îmi doresc foarte tare să ne ferim de accidentări pentru că ştim că ne trebuie un joc foarte bun. Nu poţi bate CSM-ul decât cu un joc foarte bun, timp de 60 de minute, Nu ajunge doar să intri în teren şi să arăţi şi tu câteva lucruri bune. Trebuie să intri în teren, să te iei la harţă cu ele şi să nu te opreşti până în minutul 60. Dacă faci toate astea, da, ai o şansă să te baţi la victorie”, a spus antrenorul Coronei.

Partida din Cupa României, dintre Corona şi CSM Bucureşti, se va disputa sâmbătă, 16 februarie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”.