Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun a declarat după partida pierdută cu CSM Bucureşti, în deplasare, că era greu pentru Corona să emitp pretenţii într-un meci cu campioana, în condiţiile în care echipa a făcut deplasarea în capitală fără patru jucătoare importante, Eliza Buceschi, Laura Chiper, Larisa Tămaş şi Ekaterina Vetkova. „Este foarte greu de abordat un meci cu CSM Bucureşti cu o echipă decimată de accidentări, însă nu am avut ce face pentru că am avut patru jucătoare indisponibile. Prea multe nu sunt de spus de jocul nostru, pentru că probabil a văzut toată lumea partida la televizor…”

Tehnicianul Coronei a spus că în acest moment, pentru echipa lui este este foarte important ca meciul de duminică, de pe teren propriu cu CSM Slatina să fie unul bun, iar jucătoarele „să nu se culce pe o ureche”. „Acum important este să ne concentrăm pe jocul care urmează cu CSM Slatina, o partidă care poate fi dificilă dacă ne culcăm pe o ureche aşa cum am mai făcut-o. Trebuie să fim foarte concentraţi şi să facem un joc bun. CSM Slatina va veni, cu siguranţă, să se bată pentru puncte, pentru că vor să stea cât mai departe de zona periculoasă a clasamentului.”

Ion Crăciun speră ca pentru jocul de duminică să aibă apte cât mai multe jucătoarele din cele care au fost indisponibile. „Sper ca pentru acest meci să reuşim să recuperăm măcar o parte dintre jucătoarele care au fost în recupare şi să începem să câştigăm, pentru că orice victorie pe care ne-o trecem în cont  dă alt moral echipei şi va face să abordăm cu mai multă încredere meciurile care vor urma”.
Partida cu CSM Slatina se va juca duminică, de la ora 17.30 în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov. Preţul biletelor este de 15 lei, la tribuna I şi 10 lei la tribuna II.a