Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun a declarat după meciul pierdut în deplasare, la Zalău, că partida jucată vineri seara nu a făcut altceva decât să îi confirme că pe terenul echipei antrenate de Gheorghe Tadici este foarte greu de câştigat. „Ştiam că va fi un meci foarte greu, pentru că la Zalău e un teren pe care foarte greu se câştigă puncte. Din păcate, fetele au cedat presiunii de acolo şi nu au mai reuşit să pună în aplicare ceea ce antrenasem. Îmi pare rău că nu avem o echipă mai bătăioasă şi mai rea, în sensul acela bun al cuvântului, o echipă care să pună mai mult suflet în momentele cheie ale unui joc, pentru că, eu cred că au fost partide în care puteam obţine mai mult, cu mai multă implicare din partea lor”.

Chiar dacă în timpul partidei au fost şi decizii de arbitraj care au enervat banca tehnică a Coronei, Ion Crăciun a adăugat că şi echipa lui a greşit în momente importante. „Regulamentul a avut uneori o interpretare discutabilă, dar pe de altă parte, şi noi am greşit şi am dat intrat într-un joc al nervilor care ne-a costat. Cu mai multă luciditate şi calm în teren, poate alta ar fi fost situaţia la final”.

Echipa de handbal Corona a pierdut cu scorul de 34-29 (18-11) meciul cu HC Zalău. Pentru Corona au marcat: Dmitrovic 9, Buceschi 8, Neagu 3, Tîrcă 3, Tămaş 3, Ciolan 2, Vetkova 1.Etapa viitoare, Corona va juca pe teren propriu cu Universitatea Cluj. Meciul este programat duminică, însă dacă va fi televizat ar putea apărea modificări.