Echipa de handbal Corona Braşov joacă miercuri, de la ora 18.00, în deplasare cu SCM Craiova. Chiar dacă vor avea în faţă un adversar care nu trece printr-o perioadă tocmai bună, antrenorul Coronei, Ion Crăciun spune că acest meci trebuie tratat cu maximă seriozitate pentru că lotul Craiovei este unul care poate pune probleme oricărei echipe. „Nu sînt foarte multe de spus, noi venim după meciul pierdut cu Vâlcea acasă, care ne-a oprit şirul victoriilor, iar Craiova vine la rândul ei după o înfrângere şi cu siguranţă va dori să facă un joc bun şi să mai repare ceva din ce nu a reuşit până acum. Trebuie să ne adunăm, să trecem pentru înfrângerea din etapa trecută şi să facem totul ca să încheiem acest an cu un rezultat favorabil. Ner aşteptăm la o replică puternică a Craiovei în acest meci, pentru că şi ele au mare nevoie de puncte şi în plus joacă acasă”.

Ion Crăciun a mai spus că jucătoarele Coronei nu trebuie să se bazeze pe rezultate Craiovei din ultima vreme deoarece nu sunt neapărat relevante faţă de ce echipă puternică au. „Nu va fi uşor, Craiova are o echipă bună iar rezultatele pe care le-a obţinut în ultima vreme nu cred că sunt neapărat relevante pentru ce lot au, astfel că nu trebuie să ne luăm dupa ce li s-a întâmplat în ultima vreme ci să fim conştienţi că sunt o echipă care poate pune probleme. Mergem să ne batem pentru a ne întoarce acasă cu puncte”, a spus tehnicianul Braşovului.

Meciul cu SCM Craiova va fi ultimul pe care Corona îl va juca în acest an după retragerea echipei SCM Roman din campionat. Liga Naţională îşi va relua etapele în luna ianuarie a anului viitor.