Sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, Corona Braşov primeşte vizita singurei echipe neînvinse din Liga Naţională de handbal feminin, şi anume SCM Râmnicu Vâlcea.

Antrenorul principal al echipei Corona, Ion Crăciun, este de părere că partida va fi grea în primul rând pentru că SCM Râmnicu Vâlcea are un lot cu multe valori individuale. „Va fi un meci foarte greu, şi nu doar pentru că întâlnim singura echipă neînvinsă în acest sezon, ci mai ales pentru că au un lot valoros care a pus mari probleme echipelor cu care au jucat. Le-am urmărit foarte mult, ştim în mare la ce să ne aşteptăm  şi am încredere că fetele noastre vor reuşi să facă faţă şi de ce nu, să iasă de pe teren învingătoare. Cu siguranţă, ne vom bate pentru un rezultat bun”, a spus Ion Crăciun.

Tehnicianul se aşteaptă la un spectacol handbalistic decalitate, aşa cum se întâmplă de fiecare dată când meciul este cu miză. „Sigur va fi un frumos spectacol handbalistic, aşa cum se întâmplă de regulă când sunt astfel de meciuri cu miză. Cu siguranţă, Vâlcea vine la Braşov cu dorinţa de a rămâne neînvinsă, dar şi noi ne dorim foarte tare să rămânem acolo unde suntem şi să nu rupem şirul meciurilor bune, încheiate cu victorie”.

Ion Crăciun se bucură că face paşi importanţi în a-şi îndeplini unul dintre obiective, şi anume acela de a reuşi să readucă publicul la sală în număr mare. „Mă bucur că oameni revin în număr din ce în ce mai mare lângă echipă, şi că reuşim să ne ţinem de promisiunea pe care ne-.am făcut-o, şi anume de a umple sala. Suntem însă conştienţi că nu ajunge doar să îi facem pe oameni să vină la meciuri, ci mai ales să jucăm în aşa fel încât ei să plece mulţumiţi de la sală”.

Meciul dintre Corona şi SCM Râmnicu Vâlcea se va juca sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. Clubul Corona pus deja în vânzare  biletele pentru acest meci, aceastea putând fi achiziţionale până vineri, de la sediul clubului Corona Braşov (etajul 1 al sălii sporturilor – intrarea dinstre terenurile de tenis). Sâmbătă, în ziua partidei acestea vor putea fi cumpărate de la casierie.