Micuții înotători ai Coronei au participat în acest weekend la Etapa Regională de la Bacau, calificări pentru Campionatele Naționale dedicate copiilor de 10-11 ani.
Maria Corbu a îndeplinit baremul la probele obligatorii de 200 metri mixt și 200 metri craul, calificându-se astfel la CN de la Brașov, din 22-24 iunie.
Din lotul deplasat la Bacău de antrenoarele Ana-Cristina Dima și Alina Hristov, sportivii Cozma Roberta, Alexandru Curticăpean și Achim Ema și-au îndeplinit baremul la 200 de metri mixt, primii doi fiind foarte aproape de calificare, cu rezultate la 5 secunde de barem în proba de 200 de metri craul.
„Maria a avut cele mai bune rezultate în probele de 50 de metri bras și 200 metri craul, unde s-a clasat pe locul 10 din 40 de participante. Remarcăm faptul ca, deși nu a reușit calificarea, cum a făcut-o anul trecut, Cozma Roberta se află într-un progres foarte mare în special în proba de bras, dar și la celelalte probe, la toate clasându-se în prima jumătate din totalul participanților la categoria de ei de vârstă, 11ani, ceea ce duce la îndeplinirea obiectivului propus. Felicitări pentru dăruire tuturor copiilor”, a spus antrenoarea Ana-Cristina Dima.