Înotatorii Coronei au participat în acest weekend la calificările pentru Campionatul Național de cadeți (12-14 ani), etapa regională desfășurându-se la Bacau.

Patru dintre sportivii antrenați de Ana Cristina Dima, Alina Hristov și George Munteanu au reușit sa îndeplinească baremul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern în probele obligatorii de 200 de metri mixt și 200 de metri craul, calificându-se astfel la Campionatul Național: Marina Todoran, Dragoș Miclea, Teodora Pătrănoiu și Vlad Curticăpean.

„Felicitări copiilor și ne dorim să avem împreună spor în pregatire. Nu trebuie să îi uităm, însă, pe cei care au doar doi ani de pregătire în vederea performanței, în această ramură, având un mare progres față de anul trecut și aflându-se la doar o secundă de calificare. Este vorba despre Emilia Mârț și Eric Benghiac, care și-au îndeplinit baremul la doar o probă. Felicitări tuturor sportivilor Coronei pentru îmbunatațirea rezultatelor față de concursurile anterioare”, a spus Ana Cristina Dima, antrenoarea înotătorilor cadeți de la Corona Brașov.