Echipa de handbal junioare III de la Corona Brașov s-a calificat la turneul final al Campionatului Național, după patru victorii și o înfrângere în turneul semifinal, competiție desfășurată zilele trecute la Bacău. Handbalistele antrenate de Mihaela Seifer Ciobotaru  și Eugen Ciulei au învins pe HC Jimbolia, 35-17 (19-6), pe Universitatea FEFS Craiova, 26-21 (11-11), pe United Galați, 27-20 (13-7) și pe Unirea Dobroești, 27-21 (16-8) și au pierdut greu meciul cu CS Chimia Râmnicu Vâlcea, 28-30 (17-16). Tinerele handbaliste ale Coronei s-au calificat astfel la turneul final, de pe poziția a doua în clasament.

Antrenoarea Coronei, Mihaela Seifer Ciobotaru a declarat la finalul turneului semifinal de la Bacău că este foarte mândră de jocul echipei pe tot parcursul competiției. „Am plecat și cu emoții la noi, cum era și normal, dar prin felul în care au jucat, fetele mi-au demonstrat că mă pot baza pe ele și în momente foarte importante. Pot spune că multe dintre ele s-au întrecut pe ele și au ajutat foarte mult această echipă să se califice la turneul final. Normal, cu toții regretăm înfrângerea din meciul cu Chimia, unul în care am condus pe aproape toată durata lui, însă din pacate au fost de ajuns câteva greșeli pentru ca scorul să se întoarcă. Recunosc, mi-a fost puțin teamă ca după această înfrângere fetele să nu aibă o cădere în joc, pentru că așa cum se știe, noi nu am mai pierdut niciun meci până la duelul cu Chimia și nu știam ce impact va avea asupra echipei, cu atât mai mult cu cât au codus mare parte din joc. Fetele mi-au demonstrat însă că sunt puternice psihic și că pot depăși un astfel de moment, ceea ce s-a și întâmplat în continuarea turneului”, a spus antrenoarea junioarelor III.

Mihaela Seifer Ciobotaru a mai adăugat că așteaptă cu nerăbdare turneul final, acolo unde Corona se va bate pentru titlul național. „Orice echipă care ajunge la turneul final va face totul să ajungă să se bată la titlu și în mod clar și noi vom face acest lucru. Va fi un turneu greu, pentru că acolo au ajuns cele mai bune echipe din campionat, dar sper să avem toată echipa aptă și să ne prezentăm în cea mai bună formă”.