Handbalistele junioare III de la clubul Corona intră în „focurile” turneului semifinal al Campionatului Național de handbal feminin. Echipa antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru se va deplasa la Bacău, acolo unde va juca, în ordine, în compania echipelor HC Jimbolia, CS Chimia Râmnicu Vâlcea, HC Universitatea Craiova, CS United Galati, ACS Unirea Dobroești. „Trebuie să tratăm foarte serios toate meciurile pe care le avem de jucat de acum înainte, pentru că deși în sezonul regulat, în grupă, am terminat fără înfrângere, la turneul semifinal vom avea deja alți adversari și trebuie să ne asigurăm că nu vom avea surprize neplăcute. Am avut un parcurs foarte bun până acum și ne dorim foarte tare să continuăm pe această linie. Nu vreau să mă gândesc foarte departe, ci vreau să luam fiecare meci pas cu pas”, a spus antrenoarea echipei de junioare III, Mihaela Seifer Ciobotaru.

Echipa de handbal junioare III a Coronei s-a calificat cu număr maxim de puncte la turneul semifinal al Campionatului Național, având 27 de victorii din tot atâtea meciuri disputate în cadrul Seriei D. Echipa Coronei este una din cele trei din toată țara, la nivel de junioare I, II și III, care a reușit această performanță, alături de CSȘ Drobeta Turnu Severin (junioare III, seria E – 24 de victorii în 24 de meciuri) și Olimpic Târgu Mureș (junioare II, seria H – 14 victorii în 14 meciuri). La turneul semifinal de junioare III sunt calificate 24 de echipe, care vor fi împărțite în 4 grupe de 6, primele 2 din fiecare grupă urmând a ajunge la turneul final.

Echipa de junioare II, cu Vasile Curițeanu și Eugen Ciulei pe bancă, s-a  calificat, de asemenea, la turneul semifinal, după ce a terminat pe locul 2 în Seria F, cu 16 victorii și 2 înfrângeri. Echipa de junioare IV a Coronei, antrenată de Mihaela Adam, a câștigat faza județeană a Campionatului Național, cu 4 victorii în 4 meciuri, calificându-se astfel pentru următoarea fază, Eurozona, la care vor participa echipe din 6 județe (nu s-au stabilit înca ce județe).