Echipa de polo seniori Corona Sportul Studențesc a terminat pe locul trei sezonul regulat al Superligii Naționale (cu 60 de puncte), dupa ce a obținut o victorie în dubla manșă cu Dinamo București, din ultima etapă a sezonului regulat.
În prima partida a derbyului pentru podium, disputată vineri, echipa antrenată de Aurelian Georgescu a învins cu 10-8, dupa un joc foarte disputat, soarta celor trei puncte fiind decisă în ultima repriză.
Am suferit pentru că am facut foarte multe greșeli pe repliere, am luat multe goluri pe contraatac și am greșit și în fața porții. Ne doream foarte mult să câștigăm acest meci și la final soarta a fost de partea noastră. Băieții mi-au ascultat sfaturile în ultima repriză, au dus atacurile mai lungi, au creat spații și am reușit să câștigăm”, a spus antrenorul Aurelian Georgescu.
Acesta a odihnit o parte dintre jucatorii experimentați în revanșa de sâmbătă, câștigată de Dinamo cu 10-9.
În semifinalele Superligii Naționale, Corona Sportul Studențesc va întâlni CSM Digi Oradea, după sistemul cel mai bun din cinci partide.
Primele două jocuri vor avea loc la Oradea, următoarele două la Brașov, iar dacă va fi nevoie de jocul cu numărul 5, acesta se va disputa acasă la CSM Digi.
„În a doua partidă am odihnit o parte din jucătorii cu experiență, pentru duelurile cu Digi Oradea din playoff. Sper să mergem la Oradea și să câștigăm minim un meci, pentru a avea șanse bune de calificare apoi, în jocurile de pe teren propriu”, a mai precizat Aurelian Georgescu.
Corona Sportul Studențesc – Dinamo București 10-8 (3-1, 1-3, 2-2, 4-2)
Au marcat: V. Georgescu (4), Ivovic (2), Jerkovic (2), Cre?u (1), Oanță (1) / Buica (2), Dragomirescu (2), Fulea (1), Prioteasa (1), Marian (1), A. Georgescu (1)
Corona Sportul Studențesc – Dinamo București 9-10 (2-1, 3-4, 3-2, 1-3)
Au marcat: V. Georgescu (3), Crețu (3), Draghici (2), Bota (1) / Dragomirescu (5), Vrânceanu (2), Buica (1), Kari (1), Simion (1)