Echipa de polo seniori Corona Sportul Studențesc va disputa la finalul acestei săptămâni două jocuri foarte importante în cadrul Superligii Naționale. Elevii lui Aurelian Georgescu vor întâlni în dubla manșă pe Dinamo București, în cadrul etapei a 14-a, confruntare care va decide care dintre cele doua formații va termina sezonul regulat pe locul 3.

Înaintea ultimei runde dinaintea play-off-ului, Corona Sportul Studențesc ocupă locul 3 în clasamentul Superligii Naționale, cu 57 de puncte, în timp ce adversara directă se află pe locul 4, cu 54 de puncte. „Avem în față două meciuri extrem de importante în economia campionatului. Nouă ne-ar fi suficientă o victorie pentru a încheia sezonul regulat pe podium, dar ne dorim două succese în acest weekend, pentru moralul nostru și pentru felul în care acestea ne-ar face să abordam meciurile din play-off. Avem tot lotul valid, suntem feriți de accidentari, cel puțin deocamdată și sperăm ca datele problemei să fie aceleași și la ora primei partide. Nu în ultimul rând, sper să vina cât mai multa lume la bazin, așteptăm fanii sportului brașovean sa ne susțină în acest moment foarte important pentru noi”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

În tur, disputa de la București s-a terminat la egalitate, Dinamo impunându-se cu 7-6, în timp ce Corona a câștigat cu 9-7. Cele două partide din ultima etapa a sezonului regulat vor avea loc la Bazinul Olimpic Brașov, vineri și sâmbătă, de la ora 17.30.