Echipa de handbal Corona Braşov a pierdut cu scorul de 29-25 (13-11) meciul jucat miercuri seara, la Braşov, cu CSM Roman. Partida a fost una fără o miză foarte mare, iar asta s-a văzut la ambele echipe, niciuna dintre ele nemaiavând o şansă de clasare în cupele europene. Chiar dacă a avut şansa de a tranşa partida în favoarea ei, conducând la un moment dat la două goluri, Corona a cedat inexplicabil lupta şi a ieşit de pe teren învinsă.

Pentru Corona au marcat: Pentru Corona au marcat: Tirca 7, Buceschi 7, Tatar 3, Bucur 2, Ciuciulete 1, Neagu 1, Chiper 1, Hotea 1, Chiricuta 1.

La finalul partidei, Dragoş Dobrescu a declarat că s-a simţit lipsa motivaţiei la jucătoare, dar că speră să vină şi victoriile în meciurile care au mai rămas de disputat până la finalul campionatului. „Am excelat astăzi la un capitol la care nu îți dorești vreodată să o faci, şi anume la ratări. Avem o misiune dificilă în această perioadă. După ce am pierdut calificarea în Cupa României şi implicit ultima şansă de îndeplinire a obiectivului, nu e aşa uşor să motivezi echipa să joace la o valoare mai ridicată. Noi încercăm, dar din păcate, în teren ele joacă şi trebuie să se adune şi să dea totul. Sper din suflet să vină şi victoriile în meciurile care au mai rămas de disputat. Muncim în continuare, până la finalul campionatului și poate aceste ratări se vor transforma și în reuşite…”