Sportivii de la secția de scrimă de la Corona Brașov au avut parte de un weekend plin, cu competiții la toate cele trei arme.

Astfel, micuțele floretiste de la Corona au participat la concursul internațional „Easter Trophy” de la Zrenjanin (Serbia), unde la categoria U12 Enya Male a câștigat medalia de argint, iar Sonia Tighinean s-a clasat pe locul 5. În aceeași întrecere, dar la categoria U10, Erika Imre a terminat pe locul 5, iar Sonia Lupașcu pe locul 6.

Spadasinii au tras la Memorialul „Dumitru Popescu” de la Craiova (foto), având de asemenea rezultate bune, cu Rareș Neculai câștigând aurul la U 13 și terminând pe locul 6 la U 15, urmat imediat de Ovidiu Bunea (locul 7). La feminin, Ioana Bucșa s-a clasat pe locul 7 la categoria U 11 și pe locul 29 la U 13.

Sabrerii, în schimb, s-au aflat în weekend în Ungaria, unde au participat la concursul internațional de la Oroshaza, având urmatoarele rezultate: Adelina Butum – locul 9 (U13), Ionescu Paul – locul 20 (U13), Matei Dediu – locul 24 (U13).