Echipa de hochei U12 A de la Corona Brașov a încheiat sezonul 2017-2018 cu jocurile din finala mică a Transilvania Hockey League. Băieții antrenați de Laszlo Kovacs au închieat competiția pe locul 4, după ce au pierdut cele două meciuri cu CSȘ Miercurea Ciuc, 3-4 și 0-6, în aceste rezultate spunându-și cuvântul și problemele de sănătate care au afectat lotul micilor noștri hocheiști în ultima perioadă.

Antrenorul Laszlo Kovacs s-a declarat mulțumit de felul cum a arătat echipa sa pe parcursul acestui sezon, punctând totuși că problemele de efectiv apărute pe final au împiedicat o clasare pe podium în THL.

„Ne-am îndeplinit parțial obiectivul. La începutul sezonului am câștigat Cupa României, pentru ca apoi să terminăm neînvinși campionatul Ungariei. Mulți dintre băieți s-au îmbolnăvit înaintea ultimelor meciuri din Transilvania Hockey League și trebuie să recunoaștem că peste ei s-a așezat și o stare de oboseală, dupa o stagiune destul de încărcată. Ne vom mai antrena pe gheață o perioadă, pentru ca apoi să începem pregătirea fizică pentru următorul sezon, în cadrul căruia o parte dintre băieți vor trece la U14, iar alții vor continua la U12”, a declarat antrenorul echipei Corona U12 A.