ANTRENOR PRINCIPAL

player

Simona
Gogîrlă

46 de ani
Romania, Focșani
Înalțime: 180 cm, Greutate: 69 kg

Palmares antrenoare:
EXPERIENȚĂ PROFESIONALĂ:
  • 2020/2021 – antrenor maestru CSM Corona Brașov, Senioare
  • 2019/2020 – antrenor maestru ASC Corona 2010 Brașov, Junioare 1
  • 2018/2019 – antrenor maestru ACS Transilvania Brașov, Junioare 1
  • 2016/2018 – antrenor maestru Chimia Râmnicu Vâlcea, Junioare 3
  • 2015/2016 – antrenor maestru SCM Craiova, Liga Națională
  • 2014/2015 – antrenor maestru Chimia Râmnicu Vâlcea, Junioare 3
  • 2013/2014 – antrenor maestru HCM Râmnicu Vâlcea, Liga Națională
  • 2012/2013 – antrenor maestru CSM Ploiești, Liga Națională
  • 2010/2012 – antrenor maestru Rapid București. Divizia A
  • 2010/2011 – jucătoare inter stâng Rapid București , Divizia A
  • 2007/2010 – jucătoare inter stâng Rulmentul Urban Brașov, Liga Națională
  • 2004/2007 – jucătoare inter stâng Gyori Eto KC Ungaria, Campionatul Ungariei
  • 2003/2004 – jucătoare inter stâng SD Itxako Spania, Campionatul Spaniei
  • 2001/2003 – jucătoare inter stâng Oltchim Râmnicu Vâlcea, Liga Națională
  • 1997/2001 – jucătoare handbal inter stâng, RK Krim Ljubljana Slovenia, Campionatul Sloveniei
  • 1993/1997 – jucătoare handbal inter stâng Oltchim Râmnicu Vâlcea, Liga Națională
  • 1986/1997 – jucătoare handbal inter stâng CSS Focșani, Junioare

 

PALMARES ACTIVITATE SPORTIVĂ:
  • antrenor handbal :
    • 2017 – aur junioare 3, Chimia Râmnicu Vâlcea
    • 2018 – bronz junioare 3, Chimia Râmnicu Vâlcea
    • 2019 – bronz junioare 1, Corona Transilvania Brașov
  • jucătoare handbal:
    • Liga Națională
      • Aur:1994, 1995, 1996, 2002
    • Cupa României
      • Aur: 1994, 1995, 1996, 2002
    • Campionatul Sloveniei
      • Aur: 1997, 1998, 1999, 2000, 2001
    • Cupa Sloveniei
      • Aur: 1997, 1998, 1999, 2000, 2001
    • Campionatul Spaniei
      • Aur: 2004
    • Campionatul Ungariei
      • Aur: 2005, 2006
    • Cupa Ungariei
      • Aur: 2005, 2006
    • Liga Campionilor EHF
      • Finalistă : 1998 cu echipa Krim Lubljana
    • Cupa EHF
      • Finalistă: 2005 cu echipa Gyori Eto KC
    • Cupa Cupelor EHF
      • Finalistă: 2002 cu echipa Oltchim Râmnicu Vâlcea
      • Finalistă: 2006 cu echipa Gyori Eto KC
      • Finalistă: 2008 cu echipa Rulmentul Urban Brașov
    • Echipe naționale
      • Au: 1995 – Campionatul Mondial de Junioare din Brazilia
      • Ag: 2005 – Campionatul Mondial de Senioare din Rusia