Echipa noastră a controlat fără nicio discuție semifinala de astăzi de la Turneul Final contra ACS Transilvania Brașov. CSM Corona Brașov – ACS Transilvania Brașov s-a terminat 47-30!

De la început până la sfârșit, așa au condus jucătoarele noastre. De fapt, adversarele au condus exact 12 secunde, în minutul 3, cu un gol. Apoi, diferența s-a dus la 4 goluri (minutul 10), la 5 goluri (minutul 28) și a rămas așa la pauză. În favoarea noastră.

După pauză, partida s-a jucat pe traseul Ana Totoescu – Antonia Mosor (Antonia a înscris de 8 ori), la extreme când jocul pe contre n-a funcționat (Luana Iliescu a marcat de 8 ori din 9 șuturi) sau, pur și simplu direct pe poartă, când Ana Șerban a simțit că era nevoie (10/12). Cu intervențiile portarilor Ana Totoescu (7), Arianna Ioniță (3) și Karina Vajda (1) a venit o victorie pe care fetele noastre au meritat-o. Însă toate fetele au jucat cu tot sufletul și merită felicitate, chiar dacă nu le-am amintit aici.

Le felicităm și pe adversarele noastre din această seară. Cu două echipe în semifinală, Brașovul arată ce potențial uriaș are.

Bravo, Corona! Felicitări Mihaela Adam, Robert Hegedus și Alina Teslărașu! Mâine seară e Finala! Succes!