Discuțiile cu jucătorii Coronei continuă și se concretizează prin semnarea unor noi contracte pentru sezonul 2022-2023! Echipa Coronei continuă la fel de puternică!

Fundașul Pavlo Borysenko, atacantul Chase Schaber și atacantul Buda Gabor vor continua alături de Corona Brașov și în sezonul următor.

Pavlo Borysenko are 34 de ani și este excelentul fundaș al Coronei din 2018 încoace. Are 28 de prezențe în Erste Liga în ultimul sezon și 23 în campionatul național. A jucat în naționala României la Campionatul Mondial din acest an.

Chase Schaber este atacantul canadian de 31 de ani al Coronei, care s-a alăturat echipei de la poalele Tâmpei din sezonul 2021-2022. El a jucat 13 meciuri în Erste Liga și tot 13 partide în campionatul național.

Buda Gabor are doar 20 de ani și joacă pentru Corona, pe postul de atacant, din sezonul 2021-2022. El a jucat un număr de 13 meciuri în Erste Liga în sezonul trecut și 22 în campionatul național.

Vă reamintim că Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile și Andrei Vasile, Owen Williams, Albert Zagidullin, Zoltan Toke și Matyas Kovacs au semnat deja contractele, iar Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba au contracte în vigoare.  Alături de echipă rămâne și antrenorul secund Strenk Hunor.

Corona Brașov va evolua în Erste Liga și în sezonul 2022-2023, formația brașoveană obținând licența pentru Erste Liga.