Corona a încheiat Campionatul Naţional de înot de la Bucureşti cu un loc 5 la 50 metri fluture seniori, obţinut de Elena Botezatu. Chiar dacă nu a fost medalie, Alina Hristov, coordonatorul secţiei de nataţie de la Corona, spune că timpul obţinut de Elena este foarte bun, atât ea cât şi ceilalţi sportivi îndeplinindu-şi obiectivele din acest punct de vedere.
„Cum am mai spus, atât eu cât şi antrenorii Gabriela Micle şi Remus Dragomir suntem mulţumiţi pentru că, după o perioadă foarte lungă de pauză, cu o pregătire oarecum limitată şi în condiţii impuse de normele MTS şi MS, am reuşit ceea ce ne-am propus, şi anume să vedem o îmbunătăţire a timpilor. Pentru asta, le mulţumesc şi îi felicit pentru munca pe care o depun zi de zi în bazin. Avem mare încredere că suntem pe drumul cel bun şi că în urma unei pregătiri bune, putem obţine rezultate bune atât în competiţii interne cât şi internaţionale” a declarat Alina Hristov, coordonatorul secției de natație.
Reamintim că la Campionatului Naţional de la Bucureşti, înotătoarea Coronei, Alexandra Maticiuc a câştigat o medalie de aur la tineret şi medalia de bronz la seniori, în aceeaşi probă de 50 metri bras, precum şi medalia de argint în proba de 200 metri tineret. În prima zi a competiţiei, Alexandra Maticiuc a mai câştigat medalia de bronz la tineret, în proba de 100 m bras. În competiţia seniorilor, Elena Botezatu s-a clasat pe locul 7 la 50 m liber, locul 9 la 200 m spate şi locul 5 la 100 m liber.