Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat că este mulţumit cu egalul întregistrat sâmbătă, la Baia Mare în meciul cu Minaur, în condiţiile în care s-a greşit foarte mult în acest joc. „După cum au decurs lucrurile sunt mulțumit cu egalul, pentru că, noi am greșit în situații foarte bune de a marca. În momentul în care am fost șase contra șapte am avut situații clare de finalizare dar ne-am grăbit. Se vede tinerețea unora dintre fete însă mă bucur că-și doresc și că se bat. Acesta este primul pas pe care l-am făcut la Brașov, e drept, după un an de zile. Avem obiectiv 1-6. Înainte să începem competiția, toată lumea ne dădea pe 8-9. Selecția asta nu este făcută întâmplător. Se muncește serios la Brașov…”. Corona terminat la egalitate, 27-27, după ce la pauză echipa Braşovului  a condus cu scorul de 15-12. Pentru Corona au marcat: Pavicevic 7, Laslo 5, Tîrcă 5, Bazaliu 4, Neagu 4, Bucur 2.

Unul dintre coordonatorii de joc ai Coronei Braşov, Cristina Laslo a recunoscut însă că şi-ar fi dorit victoria, acesta fiind unicul gând atunci când intră în teren. „Nu sunt mulțumită cu egalul, pentru că eu îmi doresc întotdeauna victoria, mai ales în deplasare. Le-am condus toată prima repriză și am crezut că putem luat cele trei puncte. Se putea  și invers, dar eu îmi doresc pentru echipa mea victorie în orice meci şi să fim cât mai sus la final de campionat. Cu CSM București, miercuri, ne dorim să câștigăm, așa cum ne dorim cu orice adversar. De asemenea, îmi doresc, dacă merg la Campionatul Mondial, să ne simțim bine în teren, să arătăm o figură frumoasă, să arătăm ca o echipă puternică și să încercăm o calificare la Jocurile Olimpice”.

De cealaltă parte, tehnicianul Minaurului, Costică Buceschi, a spus că rezultatul este gfoarte bun pentru echipa lui, având în vedere că a avut în faţă „un advesar „care este mult mult peste noi, din toate punctele de vedere”. „Sunt mulțumit cu egalul, dar mi-aș fi dorit mai mult. Ținând cont ce s-a întâmplat pe parcursul meciului, egalul este foarte bun pentru noi. Am început timorați, am jucat foarte prost pe faza de atac, iar la pauză am schimbat puțin și turația și discursul, iar acest lucru s-a văzut. Am forţat 7 cu 6, am dat câteva goluri de-afară prin Lisewska. Trebuie s-o felicit, pentru că este primul ei meci adevărat în sezonul ăsta și ne-a ajutat. Cred că am fi avut o șansă mai mare dacă la 25-23 marcam atacul acela și ne duceam la trei goluri. Trebuie să ne mulțumim cu ceea ce am reușit, pentru că am reușit un punct mare în fața unei echipe care este mult mult peste noi, din toate punctele de vedere. Fetele s-au autodepășit. Gândurile noastre sunt acum la meciul cu Slobozia, pe care trebuie să-l câștigăm pentru a putea pregăti restul sezonului mai liniștiți.”

Miercuri, de la ora 18.30, handbalistele Coronei vor juca în campionat, pe teren propriu, în compania titratei echipe CSM Bucureşti.