Echipa de handbal Corona Braşov a plecat miercuri spre Spania, acolo unde sâmbătă, de la ora 18.00 (ora României) va juca manşa retur din Cupa EHF, în compania formaţiei Super Amara Bera Bera, pe care a învins-o cu scorul de 35-30, în partida disputată week-end-ul trecut, la Braşov.

Chiar dacă  echipa pe care o antrenează va porni cu un avans de cinci goluri, antrenorul principal Ion Crăciun, a declarat înaintea plecării că atât el cât şi echipa nu iau în calcul acest avans. „Noi suntem setaţi că pornim de la 0-0. Nu vrem să ne culcăm pe o ureche şi să fim relaxaţi pentru că nu vrem ca asta să ne coste. Manşa tur nu a fost uşoară şi s-a văzut că Bera Bera este o echipă care nu renunţă la luptă până în ultimul minut. În aceste condiţii, ne aşteptăm ca jocul să fie foarte greu dar nu cred că este imposibil de câștigat. Le-am studiat în această săptămână, dar pe de altă parte, cu siguranţă la fel au făcut şi ele cu noi, aşa că eu cred că jocul va fi diferit de manşa tur”.

Tehnicianul Coronei se teme puţin de oboseala acumulată dar speră ca fetele să reuşească să se odihnească bine după drum iar la ora partidei să fie cât mai proaspete. „Vom avea în faţă un drum destul de obositor, pentru că nu există zbor direct iar cu escale vom sta cam mult pe drum, însă nu avem ce face decât să avem grijă ca fetele să fie cât mai odihnite la ora jocului. Vom ajunge în Spania joi după amiază, astfel că vom avea două zile în care să ne îngrijim de acest lucru. Important este că atmosfera este bună, suntem încrezători şi dornici să luptăm pentru a câştiga”, a mai spus Ion Crăciun.