Corona Brașov reușește să se întoarcă din Ungaria cu 4 puncte din 3 meciuri, după o deplasare cu multe ghinioane.

Dacă „lupii” îl pierduseră încă de dinainte de această deplasare pe Zsombor Molnar (accidentat), alți doi jucători foarte importanți au devenit indisponibili: Wacey Rabbit și Huba Bors accidentându-se în meciul cu HK Budapesta.

UTE – Corona Brașov: 5-4 OT (2-1, 2-2, 0-1, 1-0)

Chiar dacă „lupii” au condus  încă din minutul 1’12” – după golul lui Gergo Biro – gazdele au reușit să schimbe cursul ostilităților și să conducă pe tabela de marcaj cu 4-1.
Echipa noastră a egalat, după o a doua parte a meciului foarte bună, prin golurile marcate de către Daniel Trancă, Cody Fowlie (în inferioritate) și Peter Balazs.

Însă în repriza suplimentară gazdele au reușit să-și adjudece două puncte.

HK Budapesta – Corona Brașov: 5-3 (1-0, 2-1, 2-2).
Într-un meci presărat de accidentări pentru jucătorii echipei noastre, HK Budapesta a reușit să profite și să-și adjudece cele 3 puncte.
Pentru Corona Brașov au marcat Otto Biro, Zoltan Molnar și Levente Zsok.Insa, in urma acestui meci, arbitrii au constatat ca echipa HKB a avut trecut pe foaia de meci un numar de 7 jucatori straini, lucru interzis de regulamentul Erste Liga. In acest sens, in cursul zilei de azi, board-ul Erste Liga va lua o decizie in acest sens, decizie ce o vom comunica la momentul primirii sale.

Dunaújvárosi Acélbikák – Corona Brașov: 1-3 (0-1, 0-0, 1-2).
În ciuda indisponibilităților din lot, „lupii” au reușit să strângă rândurile și să dea o replică foarte bună în ultimul meci al deplasării, câștigând 3 puncte la Dunaújváros.
Cody Fowlie a reușit să deschidă scorul în prima repriză, marcând un nou gol în inferioritate numerică.
După o a doua repriză fără goluri, Pavlo Borysenko a punctat pentru 2-0 în favoarea echipei noastre, cu un șut senzațional.
Chiar dacă gazdele au redus din diferență spre finalul meciului, Daniel Trancă (cu poarta goală) a reușit „să închidă” meciul, marcând pentru 3-1 în favoarea echipei noastre.

Pentru Corona Brașov urmează grupa din turul doi al Cupei Continentale, care se va desfășura în Ucraina pe patinoarul de la Brovari.
Astfel, în perioada 18-20 octombrie, echipa noastră va întâlni HK Mogo (Letonia), Donbass Donetsk (Ucraina) și Crvena Zvezda (Serbia).