Antrenorul echipei de handbal Corona Braşov, Ion Crăciun, a declarat că cele cinci victorii din meciuri, obţinute în acest start de sezon sunt motiv de mulţumire dar obligă la şi mai multă atenţie din partea lui şi a echipei, toţi adversarii pregătindu-şi jocurile cu Corona cu şi mai multă determinare. „Ne bucură, evident, aceste cinci victorii din tot atâtea meciuri. Faptul că am reuşit să ne întoarcem cu trei puncte de la Zalău îmi dă încredere în faptul că fetele sunt extrem de dornice să îşi demonstreze valoarea, şi asta în ciuda faptului că avem una dintre cele mai tinere loturi din liga naţională. Le felicit pe fete pentru determinare şi pentru cât de unite sunt în teren, pentru că acesta este unul dintre motivele pentru care această echipă joacîă în felul în care o face. Faptul că se ajută între ele în teren, se suplinesc foarte bine, face ca lucrurile să funcţioneze bine în joc. Vrem să rămânem pe aceeaşi linie cu jocuri bune şi să obţinem cât mai mult din toate partidele pe care le jucăm. Sper ca pauza competiţională să ne ajute să mai recuperăm puţin din jucătoarele care au tras în acest start, pentru că a fost nevoie ca unele dintre ele să joace mai mult pentru că ne-au lipsit jucătoarele străine care sper să finalizeze cât mai repede situaţia permiselor şi să aibă drept de joc”

În liga naţională de handbal feminin urmează pauză competiţională de două săptămâni, datorată meciurilor echipei naţionale de handbal, care va juca miercuri, la Braşov, împotriva Ucrainei, primul joc din campania de calificare la Campionatul European din 2020.
Corona va juca la reluarea campionatului, pe teren propriu cu Măgura Cisnădie, urmând ca apoi să debuteze în Cupa EHF împotriva echipei Super Amara Bera Bera din Spania.

Handbalistele Coronei au câştigat trei puncte importante, vineri, la Zalău, scor, 25-28 (10-16), într-un meci pe cae l-au controlat de la un capăt la altul. Alături de SCM Râmnicu Vâlcea, Corona rămâne pe lista extrem de scurtă a echipelor neînvinse în campionat. Pentru Corona au marcat: Tirca 12, Ciuciulete 5, Laslo 3, Buceschi 3, Bucur 3, Pavicevic 1, Neagu 1.