Corona Brașov se întoarce cu un punct din prima deplasare a sezonului în Liga Erste (și campionatul național), de la Miercurea Ciuc.

Gazdele au deschis scorul în minutul 2’42” prin canadianul Josh Shalla.

Echipa noastră a reușit egalarea în minutul 9’52”, în inferioritate, printr-un șut puternic al lui Pavlo Borysenko, servit ideal de Gergo Biro (la gol a mai contribuit și canadianul J.F. Plante).

Scor după prima repriză: 1-1.

Prima parte a reprizei secunde a aparținut gazdelor, care s-au desprins la 3-1 prin Andrey Taratukhin (care a profitat de o dublă superioritate numerică) și canadianul Rod Pelley.

Reacția „lupilor” nu a întârziat și – în minutul 34’25” al meciului – fundașul canadian Nelson Armstrong, asistat de către Chase Harrison și Roberto Gliga, a finalizat o superioritate numerică printr-un șut imparabil la colțul scurt.

În minutul 37’24” Pavlo Borysenko îi întoarce lui Gergo Biro serviciul de la primul gol și îi pasează perfect pentru 3-3.

Scor după două reprize: 3-3.

Repriza a treia a fost foarte disputată însă nici una dintre echipe nu a reușit să marcheze, astfel s-a intrat în repriza de O.T. de 5 minute.

În O.T. scorul a rămas neschimbat, chiar dacă fiecare echipă a avut câte o superioritate numerică.

În cele din urmă echipa gazdă a reușit să își adjudece două din cele trei puncte la shoot-out.

În prima pauză a meciului a avut loc festivitatea de premiere  și decernarea Cupei THL echipei U14 a clubului nostru.

Cele două echipe se vor întâlni, tot la Miercurea Ciuc, marți 17 septembrie într-un meci care va conta doar pentru campionatul național României.