Handbalistele Coronei au câştigat cu 24-21 (12-8) meciul jucat marţi seară, la Braşov cu Gloria Bistriţa. Cu această victorie, braşovencele se menţin pe locul trei în clasamentul ligii naţionale, după SCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti. Pentru Corona au marcat: Buceschi 6, Neagu 6, Tîrcă 6, Tiron 2, Dmitrovic 2, Chiricuţă 1, Agrigoroaei 1.

La finalul partidei, antrenorul Coronei, Ion Crăciun a declarat că îşi felicită echipa pentru felul în care şi-a apărat şansele. „Ştiam că va fi un meci greu, Bistriţa are jucătoare cu experienţă mare şi normal că orgoliul lor a fost atins puţin după înfrângerea din tur, iar astăzi au vrut să câştige. Cu atât mai mult fetele noastre merită felicitări pentru cum şi-au apărat şansele. Sper din suflet ca publicul să fie în totalitate cu noi, pentru că pare că o parte are încredere în echipa asta, o parte nu. Ce vreau să spun  este că noi intrăm meci de meci cu gândul de a face un joc bun, un joc pe placul lor, pentru că ne dorim foarte tare să umplem sala asta şi braşovenii să vină cu plăcere la sală să le încurajeze pe fete”.

Tehnicianul Coronei a spus că au existat nişte momente mai delicate în repriza a doua, care se datorează doar faptului că îi e greu să ţină toate jucătoarele la un nivel constant  ridicat. „Este foarte greu să ţii jucătoarele la vârf de formă mult timp, noi încercăm să ne ridicăm la nivelul la care e competiţia, dar eu unul mă tem şi de accidentări, şi de asta am mai multă grijă cu echipa. M-am săturat de accidentări şi vreau să am şi eu o dată toată echipa aptă.. După cum se vede, fiecare echipă care joacă cu noi, joacă la rupere, Pentru adversare, dacă pierd la Corona, nu e asa mare problema dar dacă reuşesc să câştige e un mare merit. Fetele noastre trebuie să înţeleagă şi ele că dacă vrei să te baţi acolo sus, aerul este mult mai tare şi trebuie să dai meci de meci tot ce ai mai bun ca să rezişti. Acolo, la orice mică greşeală, adversarul te taxează. Astăzi am reuşit trei puncte importante dar ele nu sunt suficiente dacă nu batem şi la Brăila”.

Legat de viitor, Ion Crăciun a subliniat că are în lot acum, jucătoare pe care şi le doreşte în continuare la Corona. „Pentru anul viitor înca discutăm despre lot. Mi-aş dori ca unele dintre fete să ramână, şi mi-aş dori să afle şi de la mine şi din presă că noi nu dăm afară jucatoare, şi că avem în echipă fete care sper să rămână la Braşov. Legat de transferuri, încă discutăm, dar sper ca jucătoarele care vin să aibă valoare şi sa ridicăm ştacheta la echipa asta. Din păcate, pentru că anii trecuţi au fost ceva probleme la exchipă şi în vestiar, parcă fetele nu mai au aşa curaj să vină la Corona, şi e mare păcat. Eu sper să se convingă că Braşov merită şi să spună da cele pe care ni le dorim”

Antrenorul Coronei crede în sansele Braşovului de a o păstra pe Eliza Buceschi. „Sunt şanse, de ce nu, având în vedere că nu a semnat în altă parte, eu cred că avem şi noi o şansă să o ţinem pe Eliza la Braşov”.