Handbalistele Coronei au fost eliminate din Cupa României Fan Courier, sâmbătă seara de campioana CSM Bucureşti, care a câştigat partida din 16-imile competiţiei, cu scorul de 28-24 (15-12). Pentru Corona au marcat: Tîrcă 12, Neagu 3, Buceschi 2, Dmitrovici 2, Chiricuţă 2, Tămaş 2,  Lopătaru 1.
Echipa antrenată de Ion Crăciun şi Gică Anton a început bine jocul, însă a avut ghinionul ca în minutul 4 una dintre jucătoarele de bază din apărare, şi anume Daria Bucur să se accidenteze la degetul mâini drepte, fapt care a făcut mai vulnerabilă defensiva Coronei. Braşovencele au încercat să se ţină aproape de adversare pe tot parcursul jocului, însă, experimentatete jucătoare ale campioanei au speculat fiecare greşeală a Coronei şi şi-au asigurat astfel calificarea în optimile cupei.

La finalul partidei, antrenorul Ion Crăciun a declarat că diferenţa s-a făcut în primul rând la capitolul încredere. „Din păcate, fetele nu au avut aşa de mare încredere în ele şi lucrul acesta mi l-au arătat în momentul în care adversarul s-a dus la două-trei goluri. Au căzut psihic şi nu au mai avut curajul şi puterea de a se lupta ca la început. CSM-ul nu te iartă, dacă ai făcut câteva greşeli pe atac, ele pornesc imediat pe contraatac, marchează şi asta îţi pune plumb în picioare. Din păcate pentru noi, ele au făcut foarte foarte bine faza contraatacului, în vreme ce noi am făcut greşeli în momente importante. Când iei gol uşor, şi te chinui apoi să marchezi nu e uşor să câştigi. Totuşi, eu le mulţumesc pentru strădanie, pentru atitudine, au încercat, dar deocamdatăp atât putem. Am avut ghinion cu accidentarea Dariei, care deşi este o jucătoare foarte tânără ne-a ajutat şi ne ajută foarte tare mai ales în apărare, dar şi pe atac, acolo unde au fost momente în care a contribuit foarte mult cu prezenţa ei. Ester încă un om lipsă şi nu ştiu ce să mai spun, pentru că parcă prea multe ghinioane avem şi apar accidentări cumva banale. Cu toate acestea, mergem la Galaţi să câştigăm. Urmează apoi jocul de acasă cu Cisnădie, în care iar trebuie să luăm trei puncte iar lucrul acesta sper să le dea moral fetelor că la finalul sezonului putem fi acolo unde ne dorim”.

Jucătoarea Coronei, Eliza Buceschi a spus la rândul ei că s-a simţit că multe dintre jucătoarele Braşovului vin după probleme medicale. „Din păcate, ele au jucat mai bine decât noi, la noi se vede că multe venim după accidentări, după perioade de pauze. Cu toate acestea eu cred că echipa a arătat mai bine decât săptămâna trecută, în meciul de campionat de la Bucureşti şi sper ca acest lucru să ne dea speranţe pe viitor. Am încercat, dar nu a fost uşior. CSM are jucătoare bune pe apărare, cred că pentru toate echipele este un test când joacă împotriva CSM-ului. Noi trebuie să ne analizăm bine, să vedem ce a fost bine şi ce nu ne-a mers, şi să facem totul pentru a ne îmbunătăţi jocul. Urmează un meci la Galaţi, acolo unde nici o echipă echipă nu a avut viaţă uşoară acolo, dar noi mergem să ne batem la victorie pentru că avem mare nevoie de puncte ca să ne îndeplinim obiectivul”.