Handbalistele Coronei nu se lasă intimdate de faptul că vor primi sâmbătă, vizita echiupei SCM Râmnicu Vâlcea, singura formaţie neînvinsă în actuala ediţie de campionat. Braşovenecele sunt decise să lupte din primul până în ultimul minut al partidei, căpitanul Coronei, Georgiana Ciuciulete declarând înaintea partidei. „Nu ne aşteptăm la un meci uşor, ba dimpotrivă, dar cu toate acestea vom lupta din primul până în ultimul minut pentru un rezultat bun. Nu ne gândim că vom avea în faţă liderul clasamentului sau că noi suntem acum pe locul trei. Intrăm meci de meci cu gândul de a câştiga, indiferent de adversar, chiar dacă uneori ne iese, alteori nu. Sâmbătă jucăm acasă, jucăm în faţa propriilor suporteri, care de fiecare ne-am impins de la spate când ne-a fost greu şi suntem sigure că la fel va fi şi acum”.

 

Georgiana Ciuciulete a mai adăugat este convinsă că va fi un frumos spectacol sportiv. „Se ştie deja că SCM Râmnicu Vâlcea are un lot valoros care joacă un handbal frumos, astfe că va fi un meci de urmărit. Noi facem totul pentru a pregăti cât mai bine acest meci şi cum am mai spus, la ora jocului să avem ce oferi publicului. Ne vom lupta cu siguranţă pentru un rezultata favorabil.”

Şi Larisa Tămaş, interul Coronei care a revenit de curând după o accidentare la genunchi, îşi doreşte foarte tare să iasă de pe teren învingătoare. „Este adevărat că vom avea în faţă una dintre echipele puternice din campionat, dar asta nu înseamnă că meciul este dinainte câştigat de Vâlcea. Ne vom juca şansa pe care o avem şi sperăm să reuşim să ieşim de pe teren învingătoare. Suntem decise să luptăm, să fim o echipă unită şi să facem totul pentru cele trei puncte. Jucăm pe teren propriu şi acesta va fi desigur un avantaj de care sper din suflet să profităm”.

Meciul dintre Corona şi SCM Râmnicu Vâlcea se va juca sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”. Clubul Corona pus deja în vânzare  biletele pentru acest meci, aceastea putând fi achiziţionale pînă vineri, de la sediul clubului Corona Braşov (etajul 1 al sălii sporturilor – intrarea dinstre terenurile de tenis). Sâmbătă, în ziua partidei acestea vor putea fi cumpărate de la casierie.